/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Борисов Академія: субпродукти-делікатеси - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Борисов Академія: субпродукти-делікатеси - Новое Время
Новое Время Смажений яловичий мозок подавали до столу ще при дворі Катерини ІІ. Найчастіше мозок попередньо проварюють або вимочують, очищають від плівок, нарізають і смажать. До мозку часто додають розтоплене вершкове масло, гриби, зелень. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове