/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Кухня вихідного дня. Харчо і ткемалі від Любові Біріної. РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
... цукру, але без нього дуже кисло), суху м'яту (1 ч. ложка, використовують дикорослу м'яту омбало, у калушанки — м'ята з Карпат), молотий коріандр (0,5 ч. ложки), сухий гострий червоний перець (0,5 ч. ложки), мелений, сухий часник (1 ч. ложка).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Коріандр