/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Баранина с медом и черносливом - http://www.aussiedlerbote.de/ (пресс-релиз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.09.2017
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Баранина с медом и черносливом - http://www.aussiedlerbote.de/ (пресс-релиз) (Блог)
http://www.aussiedlerbote.de/ (пресс-релиз) (Блог) Чернослив промыть, залить чаем и оставить на 2 ч. Баранину вымыть, разрезать на куски. Лук очистить, мелко нашинковать. Разогреть в сковороде 1 ст. л. растительного масла. Обжарить мясо, помешивая, 10 мин. Добавить еще 1 ст. л. масла, обжарить лук, 5 мин. Снять с огня. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Баранина