/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Качку по-пекінськи маринують у меду 12 годин - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.11.2017
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Качку по-пекінськи маринують у меду 12 годин - Gazeta.ua
Gazeta.ua Ставить на 10–12 год. на піднос, щоб з птиці стікала рідина. Натирає качку 2 ст. л. меду й залишає маринуватися ... Щоб м'ясо було нежирне, поливаю цитрусовим соусом, — каже Христина Дашко. Миє дві качині грудки. Посипає 0,5 ч. л. солі та на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.11.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці