/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Качку по-пекінськи маринують у меду 12 годин - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Ставить на 10–12 год. на піднос, щоб з птиці стікала рідина. Натирає качку 2 ст. л. меду й залишає маринуватися ... Щоб м'ясо було нежирне, поливаю цитрусовим соусом, — каже Христина Дашко. Миє дві качині грудки. Посипає 0,5 ч. л. солі та на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.11.2017




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці