- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для обробки яйця
Як підготувати організм до святкового застілля. Поради дієтолога - Tvoemisto.tv
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.12.2017
Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця
Для обробки яйця
Як підготувати організм до святкового застілля. Поради дієтолога - Tvoemisto.tv
Tvoemisto.tv Сніданок: варене яйце + бобові (ложка-дві) + зелень/овочі + горіхи (1-4 шт.) + мандаринка + йогурт. Кава. Обід: суп овочевий + запечена курка + свіжі овочі + квашена капуста + ложка оливкової олії + пів'яблука. Настій шипшини. Вечеря: парова риба + ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.12.2017
Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця