- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Держать пост - это просто! - Кулинарный портал Gastronom.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2018
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Держать пост - это просто! - Кулинарный портал Gastronom.ru
Кулинарный портал Gastronom.ru В рамках программ вы сможете попробовать: смузи, кисель, фруктовый чай, компот; тыкву, запеченную с медом с соусом из кокосового молока; яблоко, запеченное с шоколадной гранолой, корицей и вишневым киселем; половинки баклажана, запеченные с тимьяном, грецким орехом, черри и гранатом; батат ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.02.2018
Дивитись всі новини в розділі Батат