/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Постная кухня: тарталетки со шпинатом - Deutsche Welle



Deutsche Welle
В это время подготовить начинку: 150 г шпината промыть, обсушить. 2 луковицы (лук-шалот) нарезать мелкими кубиками, пассеровать в разогретом растительном масле, добавить мелкорубленый чеснок (2 дольки) и промытый шпинат. В остывшую массу добавить пригоршню рубленых орехов и 50-100 г козьего или ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Шпинат