/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Постная кухня: овощи с макаронами и свежей зеленью - Deutsche Welle



Deutsche Welle
овощи (морковь, лук-порей, кабачок) лучше нарезать кусочками одинакового размера, обжарить на растительном масле, добавить 150 г нарезанных четвертинками шампиньонов, цветную капусту, брокколи и майоран (чайную ложку). Жарить до готовности при открытой крышке. 50 г рубленных грецких орехов ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Кабачок