/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
М'яка полента із салямі та адигейським сиром - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.03.2018
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
М'яка полента із салямі та адигейським сиром - Сайт "Є"
Сайт "Є" Поленту особливо люблять на півночі Італії в Ломбардії, там її роблять густою, м'якою, і навіть солодкою. Фото: автора. Каші з кукурудзяної крупи самі по собі не дуже цікаві, але з додаванням різних смакових компонентів вони стають буквально шедевром ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна