/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кращі рецепти: як приготувати чеський трдельнік - Сегодня



Сегодня
Приготуйте опару: розкришите в миску дріжджі, додайте теплу воду. Всипте трохи цукру і борошна, перемішайте. Дайте опарі постояти в теплому місці протягом 25 хвилин. Розтопити вершкове масло і змішайте його з молоком. Додайте два жовтки, перемішайте ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно