/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають - Україна молода



Україна молода
Інгредієнти: 0,5 кілограма курячої печінки, 150 г молока, 3 яйця, 4 столові ложки борошна, цибулина, 100 г вершкового масла, олія для смаження, спеції. Для начинки: 300 г печериць, 2 морквини, 2 плавлені сирки, 4 столові ложки сметани, чайна ложка ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно