- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно рисове
Не хамло: як українські бізнесмени заробляють на прошуто - MIND UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.03.2018
Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового
Борошно рисове
Не хамло: як українські бізнесмени заробляють на прошуто - MIND UA
MIND UA Потім м'ясо при температурі 2°C солиться у морській солі турецького виробництва, і витримується близько трьох місяців при температурі 4°C. Далі м'ясо відправляється на дозрівання від 6 до 12 місяців, на нього наноситься спеціальна паста: 50% свинячого ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове