- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Десерт «Баклажан в шоколаде» - Рамблер/женский (пресс-релиз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2018
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Десерт «Баклажан в шоколаде» - Рамблер/женский (пресс-релиз)
Рамблер/женский (пресс-релиз) шоколад горький — 450 г сироп сахарный — 400 г ликер Стрега — 50 мл ликер Мараскино — 50 мл молоко горячее — 100 мл Способ приготовления цукатов из баклажана:снять кожу с баклажана и нарезать на тонкие полоски, промыть и сварить в сиропе на медленном огне в течении 1 часа. Должны стать ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Баклажан