- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Три кита итальянской кухни - Yoki.ru
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Три кита итальянской кухни - Yoki.ru
Yoki.ru 24 анчоуса (хамса), 1 кг помидоров, 1 луковица, 1 зубчик чеснока, 18 маслин, 12 листиков свежего базилика, 4 ст. л. оливкового масла, 300 г сыра ломтиками, Реєстрація / авторизація Дата подачі: 17.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Базилік
|