/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сир  

Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру

Сир


Морквяно-горіховий сир: рецепт від Асмік Гаспарян - Сегодня



Сегодня
Натріть сир, викладіть на пергамент і розтопіть в духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 3 хвилин. Подрібніть листя петрушки, волоські горіхи і арахіс. З'єднайте моркву, суміш горіхів, зелень і розплавлений сир. Перемішайте, викладіть на харчову ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Сир