- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для переробки риби і морепродуктів
Супрун пояснила, чи шкодить здоров'ю м'ясо «на антибіотиках» - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.05.2018
Новини про обладнання для переробки риби і морепродуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки риби і морепродуктів
Для переробки риби і морепродуктів
Супрун пояснила, чи шкодить здоров'ю м'ясо «на антибіотиках» - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Високий Замок (прес-реліз) (Блог) В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, чим небезпечне м'ясо «на антибіотиках». ... Крім того, на виробництвах введення антибіотиків мають припинити за кілька днів до забою, і тоді їхній вміст в м'ясі мінімізований . Зазвичай, коли м'ясо ... - - |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Для переробки риби і морепродуктів