- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Кухня вихідного дня. Готуємо хліб із… кабачком і цибулею. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.07.2018
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Кухня вихідного дня. Готуємо хліб із… кабачком і цибулею. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online
Вікна online 1 невеликий кабачок, 1 цибулина, 6 г сухих дріжджів, 2 ч. ложки цукру, 1,5 ч. ложки солі, 3 ст. ложки олії, 460 г борошна. Кабачок бажано взяти молодий — з м'якими насінням і шкіркою. Якщо кабачок старий, потрібно очистити його від шкірки і насіння ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Кабачок