- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Рецепты шеф-поваров: летние салаты - info.riga.lv-ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.07.2018
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Рецепты шеф-поваров: летние салаты - info.riga.lv-ru
info.riga.lv-ru Ингредиенты (на 4 порции): листья салата, домашний запеченный сыр с тмином – 400 г, пастила из клубники и базилика – 150 г, редис – 140 г, клубника – 20 г, сироп из сосновых шишек – 20 г. Для сыра: яйца – 6 шт., сметана – 180 г, молоко – 350 г, сливки – 180 г, соль, сахар, тмин. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Редис