/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Сливи  

Новини про сливи, новинки, детальна інформація відносно слив

Сливи


Що то за закарпатський леквар, в якому грузнути не обов'язково ... - Depo.Закарпаття



Depo.Закарпаття
Деякі вмільці "автоматизовували" мішалку - виходив такий собі лекваровий агрегат. Мішають, як правило, безперервно (щоб не пригорів), до повного її загустіння. Цей процес, залежно від кількості слив, може забирати 7-8 годин, а може і всі 25-30.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Сливи