- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
Глазурована морква. Це простий, смачний і корисний гарнір ... - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.07.2018
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
Глазурована морква. Це простий, смачний і корисний гарнір ... - UkrMedia
UkrMedia Моркву, помити, почистити і відварити в киплячій підсоленій воді на середньому вогні, 10-15 хвилин. Злити воду і обсушити моркву паперовим рушником. Розтопити на сковороді масло і розчинити в ньому цукор. Акуратно викласти моркву на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Морква