/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Сыр по-американски, или Почему местной моцареллой можно ... - usa.one
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.07.2018
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Сыр по-американски, или Почему местной моцареллой можно ... - usa.one
usa.one Теперь для того чтобы сделать продукт дешевле, производители используют различные добавки - молоко, сыворотку и ее белок, концентрат молочного белка, молочный жир, ферменты, фосфат кальция, соль, цитрат натрия и сорбиновую ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир