/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Люди почали пекти хліб раніше, ніж вирощувати злаки, - вчені - espreso.tv



espreso.tv
Незважаючи на невелику кількість інгредієнтів - борошно, воду - хліб дуже поживний. Чим дрібніше рослинний матеріал, тим легше перетравлювати і поглинати поживні речовини, каже Долорес Піперно, археоботанік Смітсонівського інституту, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно