/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Морозиво із горгонзоли, яловичина су-від і “Райське яблуко”. Чим ... - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Морозиво із горгонзоли, яловичина су-від і “Райське яблуко”. Чим ... - 20 хвилин
20 хвилин Передостанньою стравою була ніжна яловичина су-від із картопляно-шпинатним пюре. - Найскладніше було з м'ясом, бо це основна страва, - каже пані Галина. - Я ризикнула, бо я ніколи з су-відом (технологія приготування м'яса у вакуумі) не ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина