/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Калюжі крові, розчленовані туші і фарш: як роблять м'ясо, яке ми їмо - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Калюжі крові, розчленовані туші і фарш: як роблять м'ясо, яке ми їмо - Gazeta.ua
Gazeta.ua Купуючи м'ясо в супермаркетах практично щодня, можна звикнути до думки, що воно росте на деревах, і його просто збирають і привозять в магазини в пластикових упаковках. Але в реальності все по-іншому, і виробництво м'яса, яке ви їсте, це бійня ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш