- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Время, терпение, низкая температура. Как приготовить говяжьи ... - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.08.2018
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Время, терпение, низкая температура. Как приготовить говяжьи ... - Аргументы и факты
Аргументы и факты Шаг 2. Батат обжарить с тимьяном и чесноком. Шаг 3. Залить куриным бульоном и довести до готовности. Шаг 4. Пробить батат блендером, потом протереть через мелкое сито, чтобы получился крем. Шаг 5. Перед подачей ввести голубой сыр, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Батат