/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Фініки  

Новини про фініки, новинки, детальна інформація відносно фініків

Фініки


С брынзой, финиками и камамбером. Запекаем баклажаны с ... - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Нут отварить в течение 2 часов. Шаг 4. Отварить в течение часа финики. Пробить их в блендере. Шаг 5. Баклажан намазать мягким сыром, сверху положить крем из фиников, потом отваренный нут, томатное пюре и сверху — пасту тахини.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Фініки