/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Як приготувати баклажани з пряним томатним соусом і сиром - Сегодня



Сегодня
Баклажан розрізаємо навпіл уздовж. З соусу витягаємо селеру, гвоздику і лавровий лист. Соус викладаємо на половинки баклажана. Зверху присипаємо сиром, тертим на крупну тертку. Відправляємо до духовки і запікаємо 25 хвилин при 200 градусах. Можна ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан