/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Ряжанка  

Новини про ряжанку, новинки, детальна інформація відносно ряжанки

Ряжанка


Продукти, допустимі для вживання при алергії на амброзію - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)



ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Продукти, допустимі для вживання при алергічній реакції на амброзію: Молочні – молоко, некислий сир, ацидофільне молоко, кефір, ряжанка, сметана і кисляк; Каші – рисова, гречана, перлова, ячна і пшоняна. Макаронні і хлібобулочні вироби; ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Ряжанка