/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Ряжанка
Продукти, допустимі для вживання при алергії на амброзію - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Новини про ряжанку, новинки, детальна інформація відносно ряжанки
Ряжанка
Продукти, допустимі для вживання при алергії на амброзію - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) Продукти, допустимі для вживання при алергічній реакції на амброзію: Молочні – молоко, некислий сир, ацидофільне молоко, кефір, ряжанка, сметана і кисляк; Каші – рисова, гречана, перлова, ячна і пшоняна. Макаронні і хлібобулочні вироби; ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Ряжанка