/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сир
Сирний капучино з мигдальним печивом: рецепт від Юлії Висоцької - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.09.2018
Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру
Сир
Сирний капучино з мигдальним печивом: рецепт від Юлії Висоцької - Сегодня
Сегодня Невеликими порціями, безперервно перемішуючи, влити 30 мл еспрессо в сир, так щоб вийшла кремова консистенція. Мигдальне печиво подрібнити в ступці в борошно. У велику чайну чашку насипати трохи подрібненого печива, 1 ч. ложку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Сир