/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Осінь — це сезон груш. Тому саме зараз можна побалувати себе ... - UkrMedia



UkrMedia
2. Збиваємо яйця з цукром і додаємо до них вершкове масло, оливкову олію, сіль і ванілін. 3. Просіваємо борошно, додаємо в нього ванілін з сіллю. Змішуємо молоко, яйця і борошно і замішуємо тісто. На виході тісто має бути добре вимішанним, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно