/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рікотта: рецепт італійських пельменів - Znaj.ua



Znaj.ua
Змішуємо борошно, рікотту, яєчні жовтки, пармезан, мускатний горіх і приправу разом у великій мисці, щоб сформувати м'яке вологе тісто. 2. Викладаємо суміш на робочу поверхню і місимо протягом 3-5 хвилин. Розкачуємо тісто в довгу тонку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно