/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Гюнику насу мисо итамэ (фаршированный баклажан) - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Рецепт Федора Слуцкого, бренд-шефа ресторана «Макото». 1. Из баклажана вырезать внутренность, не повредив кожу. Мякоть нарезать кубиками. 2. Разогреть во фритюрнице масло и обжарить основу баклажана. 3. На сковороде поджарить нарезанную ломтиками говядину, мелко ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан