/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Баклажан с камамбером и грецким орехом - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Рецепт Сергея Носова, бренд-шефа ресторанов «Сыроварня». 1. Баклажан полить оливковым маслом и завернуть в фольгу. 2. Запекать в духовке 10-15 минут (в зависимости от размера овоща) при самой высокой температуре. 3. Обжарить грецкий орех на сухой сковороде. 4.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан