- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Запасаємось на зиму: салат із помідорів та кабачки “по-українськи” - https://www.poglyad.tv//ukr-net/news/ (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2018
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Запасаємось на зиму: салат із помідорів та кабачки “по-українськи” - https://www.poglyad.tv//ukr-net/news/ (прес-реліз)
https://www.poglyad.tv//ukr-net/news/ (прес-реліз) Моркву і корінь петрушки нарізати соломкою чи кубиками. Цибулю нарізати кільцями. Дрібно нарізати зелень петрушки. Олію довести до кипіння і кип'ятити 5 хв, потім дати трохи охолонути. Банки підігріти, налити у них гарячої олії і покласти прянощі ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Петрушка