/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Жири тваринні
Сало "з пробірки": навіщо сумські науковці виготовили штучний ... - Телеканал "5 канал"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2018
Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного
Жири тваринні
Сало "з пробірки": навіщо сумські науковці виготовили штучний ... - Телеканал "5 канал"
Телеканал "5 канал" Перевага штучного сала в тому, що воно менш калорійне, ніж природне. Вчені кажуть, що можуть зробити, навіть, вегетаріанське сало, якщо додавати лише рослинні жири. "Звичайне сало – це національний продукт, але не всім людям можна ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні