/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Готуємо по-козацьки: рецепти господинь для свята Покрови - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.10.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Готуємо по-козацьки: рецепти господинь для свята Покрови - Україна молода
Україна молода Я своє м'ясо обв'язала добре ниткою, в кінцевому результаті вийшов гарний круглий шматок, як ковбаса. Якщо у вас два окремі шматки м'яса чи філе якоїсь птиці, то теж краще зв'язати докупи їх нитками. Духовку розігріти до температури 200 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.10.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці