/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Готуємо по-козацьки: рецепти господинь для свята Покрови - Україна молода



Україна молода
Я своє м'ясо обв'язала добре ниткою, в кінцевому результаті вийшов гарний круглий шматок, як ковбаса. Якщо у вас два окремі шматки м'яса чи філе якоїсь птиці, то теж краще зв'язати докупи їх нитками. Духовку розігріти до температури 200 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.10.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці