/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Французький пиріг випікають відкритим - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.10.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Французький пиріг випікають відкритим - Gazeta.ua
Gazeta.ua Перемішує і одразу знімає сковороду з плити. В невеликій каструлі змішує 200 мл сметани і 150 мл вершків. — До сметани вливаю вершки, щоб страва була жирніша. Якщо ж потрібна легка начинка, можна взяти молоко чи на одне яйце більше. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки