- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Квасоля
Коста-Рика – віза, туристичні регіони, історія, традиції - Моніторінг інформаційних ресурсів, новини від користувачів, власкорр (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.10.2018
Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Коста-Рика – віза, туристичні регіони, історія, традиції - Моніторінг інформаційних ресурсів, новини від користувачів, власкорр (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Моніторінг інформаційних ресурсів, новини від користувачів, власкорр (cатира) (прес-реліз) (Блог) В якості основних інгредієнтів національної кухні Коста-Ріки виступають рис, квасоля, овочі, м'ясо і спеції. Як не дивно, самі страви не відрізняються гостротою. Зате до їжі подаються гострі соуси. Смажені банани нерідко можна побачити на своїй ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Квасоля