/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Рецепт запеченого окуня у вершковому соусі - Znaj.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Рецепт запеченого окуня у вершковому соусі - Znaj.ua
Znaj.ua Для кремового цибулі-порею, нагріваємо олію на сковороді і обережно обсмажуємо цибулю-порей на п'ять хвилин, поки він не почнуть пом'якшуватися. 4. Додаємо вершки і тушкуємо близько 4-5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким, а крем трохи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки