/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Рецепт кислого борщу від директора Кременецького музею (Фото) - Новини Тернопільщини



Новини Тернопільщини
(довго, довго на малому вогні, з любов'ю...) На черзі, квасоля (замочена), картопля, ціла цибуля. Буряк та капуста шинкується соломкою, коли квасоля майже готова. В макітру кришим сало (м'ягке), сипимо сіль, цибулю, муку і все розтираємо.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Квасоля