/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Крем-брюле "Карамель": рецепт французького десерту від Лізи ... - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Крем-брюле "Карамель": рецепт французького десерту від Лізи ... - Сегодня
Сегодня "Крем-брюле "Карамель" (дослівно з французької "обпалені вершки") – знаменитий французький десерт на основі крему англез. Класичний варіант крем-брюле має вершковий смак з ноткою ванілі. Але оскільки в ньому яскраво виражений смак ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки