/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Пляцок «Париж у вогні» - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.11.2018
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Пляцок «Париж у вогні» - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета Збити розм'якшене вершкове масло з ванільною есенцією і завареною масою. Частину крему відділити і перемішати в ній дрібно нарізані банани, додати лимонний сік. У роз'ємну тортівницю з фольгою викласти один темний корж, змастити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове