- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Палтус на гриле - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2018
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Палтус на гриле - Аргументы и факты
Аргументы и факты Рецепт Максима Тарусина, бренд-шефа гастроцентра "Зарядье". 1. Филе палтуса посолить, поперчить и обжарить на гриле с двух сторон, по 7 минут с каждой стороны. 2. Нарезать огурец и редис мелкой соломкой. 3. На тарелку налить соевый соус, выложить готового палтуса, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Редис