/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Райдужна форель в грибному соусі всього за 5 простих кроків - Znaj.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Райдужна форель в грибному соусі всього за 5 простих кроків - Znaj.ua
Znaj.ua У сковороду до грибів додаємо вершки, доводимо до кипіння і заливаємо соусом рибку. Випікаємо протягом 15 хвилин або до готовності. Посипаємо петрушкою. На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вершкового супу з сьомгою. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки