/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Червоне м'ясо, ковбаса, сосиски: користь чи шкода? Пояснює ... - Українська правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Червоне м'ясо, ковбаса, сосиски: користь чи шкода? Пояснює ... - Українська правда
Українська правда До прикладу, якщо вживати таке м'ясо щоденно та 50 грамів чи більше — ризики появи раку товстої кишки зростає на 18%. Риба та птиця такого впливу не мають. (Щодо самого червоного м'яса, безпосередніх точних вказівок на зв'язок м'яса і ... - - |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці