/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Качка з гарніром, запечена в банці | Гурман | Смачні страви, рецепти газети «Є» та сайту ye.ua - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2018
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Качка з гарніром, запечена в банці | Гурман | Смачні страви, рецепти газети «Є» та сайту ye.ua - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) При такому способі запікання м'ясо буде соковитим та м'яким. Хоч ми й не додаємо ані води, ані бульйону, в банці утворюється велика кількість ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти