- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Рецепт на Хеловін і не тільки: гарбузові смаколики - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.10.2013
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Рецепт на Хеловін і не тільки: гарбузові смаколики - ОГО
ОГО Додайте яйце, сіль, цукор, борошно, терту лимонну цедру, можна сипнути трохи розрихлювача для печива та ванілін на кінчику ножа. Приготуйте однорідне тісто, щоб не було грудочок. Смажте оладки на добре розігрітій рафінованій олії з обох ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно