/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Як зменшити ризик від вживання червоного м'яса? МОЗ радить - Вікна online
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.12.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Як зменшити ризик від вживання червоного м'яса? МОЗ радить - Вікна online
Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Червоне м'ясо є хорошим джерелом заліза, цинку, багатьох незамінних амінокислот, а також таурину, карнітину, коньюгованих лінолеїнових кислот, ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.12.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці