/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Як зменшити ризик від вживання червоного м'яса? МОЗ радить - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.12.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Як зменшити ризик від вживання червоного м'яса? МОЗ радить - Вікна online
Вікна online Червоне і процесоване м'ясо. Що це і в чому різниця? До червоного м'яса відносять м'ясо ссавців: передусім, свинину, яловичину і баранину. М'ясо птиці до цього переліку не входить. Більшість процесованих м'ясних продуктів також містять ... - |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.12.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці