/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Бризоль - ВЕСТИ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.12.2018
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Бризоль - ВЕСТИ
ВЕСТИ На одну половинку яиц тонким слоем кладем фарш (желательно без хлеба и лука), а второй половинкой закрываем фарш (в виде вареника), затем как поджарится, перевернуть и тоже поджарить. Готовые бризоли режем на кусочки и подаем с пюре, картошкой фри или любым другим ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.12.2018
Дивитись всі новини в розділі Фарш